iηzell™
MorSayfa.org
Süper Administrator
|
 |
« : Kasım 19, 2008, 01:03:42 ÖÖ » |
|
Dosya BilgileriOyun Adı: Need for Speed™ Undercover 7zip Boyutu: 375 MB ISO Boyutu: 1402 MB Upload Eden: inzell Upload Tarihi: 18.Kasım.2008 7zip Şifresi: Linkleri gorebilmek icin Uye olunuz ve ya Giris yapinizwww.morsayfa.org Oyun Bigileri:Oyun Türü: Sokak Yarışı Yapımcı: Electronic Arts / EA Vancouver Gerekli Versiyon: 4.01 M33 ve Üzeri Çıkış Tarihi: 17.Kasım.2008 Platform: PSP Yaş Sınırı: Teen Rip: Yok-Full Oyun Dil: İngilizce (Multi 10) 7zip Kullanımı:Linkleri gorebilmek icin Uye olunuz ve ya Giris yapinizTıklayınız! Linkleri gorebilmek icin Uye olunuz ve ya Giris yapinizNeed for Speed™ Undercover [RIP] versiyonu için tıklayınız. İndirme Bağlantıları:Linkleri gorebilmek icin Uye olunuz ve ya Giris yapinizNeed for Speed™ Undercover Part 1 Linkleri gorebilmek icin Uye olunuz ve ya Giris yapinizNeed for Speed™ Undercover Part 2 Oyunun Ekran Görüntüleri: iηzell™ iηzell™ iηzell™
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 30, 2008, 01:34:33 ÖS Gönderen: iηzell™ »
|
|
רוצח מדינת ישראל_______________________________________________________________ Dev ISO Oyun Arşivi!Tam 540 PSP Oyunu ve dahası sadece 60 Lira... Linkleri gorebilmek icin Uye olunuz ve ya Giris yapinizAyrıntılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iηzell™
MorSayfa.org
Süper Administrator
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 19, 2008, 06:58:19 ÖS » |
|
teşekkürler bu oyunu ben upload edeyim diye amerikaya sipariş etmiştim ama sen daha hızlı çıktın +1:D
Ben kimseye sipariş falan da vermedim. Ne siparişiymiş bu?  Eline sağlık İnzel  Yorumun ney oyun konusunda ? Oyun prostreet'e göre çok gelişmiş, yeni özellikler eklenerek oyun daha zevk verici hale getirilmiş. Modifiye olayı iyileştirilmiş, görüntü oldukça kaliteli, ara videolar çok sağlam olmuş sanki gereçek gibi Japon kızın yüzünde ki gözenekleri bile yapmışlar, şehirde dolaşmak bazen iyi oluyor, polislerin arabalarını patlatma görevi var (patlatma derken bir iki vuruyoruz hemen siyah bi duman çıkıyor) Bana göre eksileri; araba seçeneği yine az, yollarda gereksiz tümsekler var (dağda mıyız şehirde mi belli değil) arabamızı kullanırken ekran çok dolu, göstergeler, harita ve yukarıda ki kocaman ayna adamı boğuyor ve son olarak adam akıllı bir sürüş keyfini yine alamadım. Bu eksileri daha %3'e gelmişken söylüyorum. Oyunu bi bitireyim o zaman belki daha olumlu şeyler yazarım. Genel olarak 10 üzerinden 7,5.  Denemenizde fayda var...
|
|
|
|
|
|
רוצח מדינת ישראל_______________________________________________________________ Dev ISO Oyun Arşivi!Tam 540 PSP Oyunu ve dahası sadece 60 Lira... Linkleri gorebilmek icin Uye olunuz ve ya Giris yapinizAyrıntılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|